Dyrene som vores spejl

with Ingen kommentarer

I min praksis ser jeg på helheden af dyret og mennesket, og i anledning af den sammenhæng, vil jeg gerne beskrive en lille brygdel omkring vores energifelter og hvordan dyrene bruger det til at afspejle vores person.

En sjæl lyder i nogen folks øre som noget værre humbug. I deres øjne er vi blot ren kompost, men er det sandt? Hvad holder os i gang og i live? Svaret er: energi. Man kan ikke se energi, men man kan høre – og føle det.

Energi kommer til udtryk i frekvenser og vibrationer, og kan inde for den videnskabelige lære deles op i kinetisk – eller stråle energi. Alt hvad der kravler, går og står udsender vibrationer, nogen er kraftigere end andre, men vibrationer er grundstenen for vores eksistens.

Videnskaben anerkendte for længe siden at jorden er omgivet af et “kraftfelt”, også kaldet for atmosfæren. Den er fordelt op i forskellige lag, hvor hvert lag, har hver sin opgave og her vil jeg gerne vende tilbage til diskussionen om sjælen. Din sjæl er dit “kraftfelt”. Den mest kendte betegnelse for dette felt er en aura. Den er individuel og repræsentere hvert enkel levende væsens unikhed i dens størrelse og form.

Inde for den alternative verden i dagens Danmark finder vi specielt clairvoyance og healing populært i disse dage, hvor der stiles spørgsmål til kontakt mellem ånder eller telepatisk kontakt med dyr. Der findes kvaksalvere inde for faget og man skal vide hvem der er god, før man begiver sig ud i en konsultation, men i de succesfulde historier, er der tale om folk som ikke har mødt pågældende dyr – eller menneske. Dygtige fagfolk formår at antyde problemerne ned til detaljer så mange er målløse når de går fra et møde. Hvordan fungere deres håndværk  – og hvorfra får de deres informationer?

Kvakalvere benytter sig af digitale søge muligheder, men den ægte vare bruger sit eget magnetfelt til at kommunikere og heale med pågælende individ.

Uanset om man er et træ, en fugl, en kat, menneske eller hest, har vi alle et felt som ikke kan ses med det blotte øje, men med træning kan det nemt mærkes. I vores felt gemmer der sig vores energi og den vi som person, ergo vores sjæl. Den resonere med vores egne kvaliteter på både godt ondt og gør os til dem vi er.

Når vi køber en hest eller et andet dyr, udsætter vi vores nye ven for helt nye miljøer og omgivelser, nye stemmer og lyde, dog er dette ikke alt. Heste er nogen af de mest følsomme dyr vi mennesker har formået at domistisere, dermed er de nogen utroligt intelligente følsomme væsner.

I de fleste tilfælde vil hesten, hunden eller et andet dyr pådrage sig energien fra sin passer eller ejer og dermed manifistere og afspejle individets energi, ikke kun hvad angår træning og omgang, men også ofte fysiske skavanker og personlige problemer. Hvis der er flere heste eller passere vil energierne sprede sig.

For at give et eksempel kan jeg nævne min elskede hingst Miloh, som jeg fik importeret fra USA som 2-årig. Da han kom var han “fit for fight” og der var ikke antydningen af problemer hos ham. Jeg døjede desværre med alvorlig scoliose på det tidspunkt og har aldrig haft verdens bedste fordøjelses system. Efter et godt stykke tid begyndte Miloh at udvise mystiske skævheder og dårlig mave – og tarmfunktion, intet var ændret i hans foder eller omgivelser, men symptomerne var synlige

 

 

Follow Taschina:

Latest posts from

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *