Skal man uddanne sig for at blive healer?

with Ingen kommentarer

 

Fra første åndedræt, starter et liv. Et liv, hvor alting er ukendt over for sindet, bortset fra en enkelt ting.

Når vi er små, er alt inde i os blødt og følsomt, uendeligt mange indtryk bliver bearbejdet og betragtet. Vi observerer alt hvad mor og far gør, hvad bruges armene til? Hvad bruges benene til? Hvorfor taler vi? Som børn lærer vi fysiske mekanismer, men, der er én ting, som vi er mere sensitive for end noget andet, når vi er små og det er energierne.

Alt er energi. Energi er evigt og forsvinder aldrig. Det kan opdeles i forskellige kategorier. Det er synligt og usynligt. Og det mest fascinerende er, at det er et kommunikations-system, der former den verden vi lever i.

Jeg mødte i efteråret en lille dreng, på knapt et år, der kom hen mens jeg sad på hug. Han tog sine små fingre over min arm, og stirrede på mig med de største – og mest nysgerrige øjne. Jeg sendte en energetisk besked med “Du er smuk” til ham og med ét tabte han sin sut og kiggede på mig med et skær og et smil, der kunne bryde nattens mørke på et split sekund.

I den energi blev han set, han blev healet og det forekom mere naturligt, end sætningen i sig selv.

Hvad betyder det overhovedet at heale?

Healing er energien af kærlighed.

Man kan få en lang “roman” ud af at beskrive det, men det vigtigste at slå fast, er, at “heale” vil sige, at man gør noget helt igen. Når vi får et sår, vil huden altid sørge for, at såret healer, så huden igen kan blive “hel” i sin struktur, og det sker så let og yndefuldt.

Men det er ikke kun den fysiske hud der healer, men alt som kan få en til at gro, er med til at heale.

At heale er helhed, som ikke er noget tankerne kan forstå, hvis ikke man har følt det først.

“Samtalen” mellem drengen og jeg, er blot én af mange energetiske udvekslinger, jeg har gjort mig gennem tiden. Hver gang jeg udveksler med et andet væsen, opstår der varme mellem os, uanset om beskeden er positiv eller negativ i sit udfald.

Den samme varme sker, når jeg skal behandle. Her kommunikerer jeg også med energierne, dog er der ingen tanker indblandet i min procedure, men mit energetiske sprog, er i fuldt gang med at balancerer organismen.

Vi beholder alle det bløde barnesind, som er i stand til at tage imod – og sende disse beskeder, både hvad angår energetiske sætninger, men også energetiske koder, der hjælper til healing af individerne.

Jeg oplever ofte at folk starter en uddannelse i at mærke – og fortolke disse energier bedre. Hvilket er ganske forståeligt, men ofte lærer de ikke, hvordan at de finder deres egen healings gaver, dem skal de selv opdage, men man føler ofte der er farligt at begive sig ud i sine egne kræfter. For hvad skal man kalde den for? Hvad gør man? osv.

Vi skal have bekræftelse i vores sande evner, før vi rigtigt tør bruge dem. Men de eneste som kan bekræfte dem, er os selv.

I vores usikkerhed på egne evner, tager vi det ene – og andet kursus, hvor i realiteten, er hver enkel behandling en lektion i, hvordan dine evner bliver udtrykt.

Jeg havde en berigende samtale med den nu afdøde Jock Ruddock i mine yngre dage. Han har udviklet en meget positivt omtalt behandlingsform kaldet Equine Touch.

Jock var oprindeligt en multi-passioneret mand, med osteopatiske – og kiropraktiske baggrunde, men begyndte helt automatisk at lave sine egne bevægelser med sine patienter. Folk begyndte at spørge ham, hvordan han gjorde og efter mange år, efter folk havde nedskrevet hans teknikker, var metoden kendt for hvad den er.

Ligesom musikeren Joni Mitchell, der falder i et flow med sine akkorder og skaber nye musiske påfund, skabte Jock en ny behandlingsform, der består i samme energimønster.

Man er i en neutral position og lader de højere magter tage styringen over kroppen, der sker et “flow” af healing, hvor følelser bliver forløst og giver sig til udtryk hos den vært, der er redskab for noget større end ham selv.

Det er godt med en baggrund i ens håndværk, men magien sker først, når vi stoler på de evner vi kan være kanaler for. Det som er uforklarligt og livgivende, er det vi skal formidle og bruge i vores verden, for at skabe en større indsigt i, at mirakler er en virkelig hændelse.

Det er ikke kun i skolen, hvor lektionerne foregår. Livet ER skolen, det i den, vi finder vores største gaver. Vi skal ikke programmeres, vi skal formes. Vi spilder aldrig tiden, når vi keder os, eller begiver os ud i nye oplevelser, vi føler os usikre i. I bøgerne har andre formuleret og skrevet, deres erindringer og opdagelser, men vi kan ikke finde en bog, der beskriver en guide til vores eget liv, ned til mindste detalje.

Vores ego skal acceptere, at der er noget ubeskriveligt i os, som kan skabe trivsel og kærlighed i verden på en måde, som kun er vores egen.

Alle mennesker, er en unik skabning, der kan udrette ting i denne verden, som er skabende – og healende, men den ægte magi sker først, når vi giver kærlighed til vores usikkerhed, og giver plads til, at lade det her uendelige mystiske væsen udtrykke sine evner. Om man er healer, kunstner, musiker, diplomat, filosof, pædagog eller andet, har alle en unik mening – og tilgang til faget, der kan skabe et mere rigt liv for sig selv og andre.

Få noget basis viden og bliv inspireret af andre, men se ikke så meget op til dine lærer, at du glemmer din egen enorme kraft. For der findes kun dig, til at forstå de ting du mærker og oplever. Og med erfaring og tid, uddanner du dig, til en moden frugt med sin helt egen smag.

 

Follow Taschina:

Latest posts from

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *